Армія росії в Україні зіткнулася з нестачею всього, від патронів до пального – Пентагон

Читать на русском
Становище з постачанням у російсько-фашистських військ настільки сумне, що їм не вистачає палива навіть заправити кораблі Чорноморського флоту
ПентагонВікіпедія

Російсько-фашистські війська в ході вторгнення в Україну зіткнулися з масштабною кризою постачання і повною нездатністю логістики забезпечувати армію всім необхідним. Фашистським солдатам не вистачає не тільки їжі та боєприпасів, а й теплого одягу, а також палива для кораблів Чорноморського флоту.

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на представника Пентагону.

Так, чиновник Міноборони США на брифінгу розповів, що вже через тиждень після вторгнення російсько-фашистські війська зіткнулися з нестачею абсолютно всього, що тільки можливо. У армії росії проблеми з продовольством, високоточними боєприпасами, зв'язком і навіть теплим одягом - останнє призвело до масових обморожень у військах окупантів.

Крім того, у них ще й проблеми з командуванням і контролем бойових дій - немає ні нормального зв'язку, ні адекватних командирів, а без цього неможливо контролювати логістику і просування.

«Велика і масштабна операція, якої вони ніколи раніше не проводили, триває вже місяць, а вони досі не вирішили проблему поповнення ресурсів... У них проблеми з паливом навіть на морі. Вони стурбовані тим, як заправляти свої кораблі» - резюмував представник Пентагону.

Нагадаємо, з початку війни на території України, відносини між президентом рф володимиром путіним і розвідкою окупантів погіршилися через провал з боку російських військових на початку бойових дій.

При цьому прессекретар російського президента дмитро пєсков заявив, що у кремля немає повноважень оголошувати дані про втрати російської армії в ході вторгнення в Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: