У росії розуміють виключно мову сили, а не миролюбності – Єрмак

Читать на русском
Єрмак підкреслив, що страх перед ескалацією, який висловлюють багато світових лідерів, тільки живить невгамовні агресивні апетити росії
Андрій Єрмакpresident.gov.ua

На жаль, керівництво росії розуміє тільки мову сили та плутає миролюбність зі слабкістю. Тому взаємодіяти з рф потрібно також виключно з позицій сили.

Про це заявив керівник офісу президента України Андрій Єрмак під час своєї промови в Chatham House.

З початку вторгнення РФ Повітряні сили України збили понад 200 літаків і вертольотів ворогаУ Повітряних силах України розповіли про втрати Російської Федерації від початку їхнього вторгнення.

«Російське керівництво розуміє тільки мову сили та завжди плутає миролюбність зі слабкістю. Хочу запитати наших європейських партнерів: так які ви насправді? Ви миролюбні або слабкі? Чи дасте ви нам нарешті ту зброю, яка дозволить Україні залишитися незалежною суверенною державою в міжнародно визнаних кордонах? Ви нарешті відкриєте нам повноцінний ленд-ліз? Чи будете надалі з занепокоєнням дивитися, як перетворюються на уламки наші міста?.. Ваш страх ескалації живить агресію. Ваша рішучість стримає її» - сказав він, закликаючи лідерів держав світу чинити опір російсько-фашистській агресії проти України.

Нагадаємо, українські військові збили чергову російську балістичну ракету у Вінницькій області, випущену з комплексу «Іскандер» по мирних жителях.

Днем раніше ЗСУ знищили над Харківщиною російський винищувач.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: