Офіс генпрокурора оголосив про підозру Кисельову і Скабєєвій

Читать на русском
Кремлівським пропагандистам за їх дії проти України загрожує довічне ув'язнення з повною конфіскацією майна
Дмитро Кисельов24 канал

Рупорам російсько-фашистської пропаганди Дмитру Кисельову та Ользі Скабєєвій, які відзначилися безліччю скандальних заяв на екрані російського телебачення, оголосили про підозру у заклику до порушення територіальної цілісності України.

Про це повідомляє офіс генерального прокурора України 22 березня.

«Громадянам Російської Федерації Дмитру Кисельову та Ользі Скабєєвій повідомлено про підозру у вчиненні закликів до порушення територіальної цілісності України за попередньою змовою групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки (ч.3 ст. 110 КК України)» - сказано в повідомленні ОДПУ.

Відзначається, що ведуться слідчі дії, спрямовані на виявлення і притягнення підозрюваних до відповідальності, а також арешт всіх зарубіжних активів зазначених осіб.кремлівським пропагандистам за їх дії загрожує довічне ув'язнення з повною конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що парламентський комітет гуманітарної та інформаційної політики просить президента Володимира Зеленського позбавити вісім артистів почесних звань «народний артист України» і «заслужений артист України».

Нагадаємо, офіс генпрокурора повідомив Миколі Баскову про підозру за пропаганду війни на території України. Басков у відповідь вибухнув погрозами та фейками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: