У Києві за диверсійну діяльність затримали монаха

Читать на русском
У київському метро затримали монаха, якого підозрюють у диверсійній діяльності. Він пропагував руський мир і передав ворогові важливу інформацію.

У Києві затримали зловмисника за підозрою у розвідувально-диверсійній діяльності. Він назвався монахом одного із храмів.

Про це повідомили у Національній поліції.

«З’ясувалося, що затриманий підтримував дії російської армії на території України, пропагував ідеї «руського міра» та співпрацював із ворогом, передаючи важливу інформацію. 41-річного зловмисника, який назвався монахом одного з храмів, затримали оперативники Департаменту карного розшуку Національної поліції України на одній зі станцій метро», – повідомили у поліції.

За місцем проживання затриманого знайшли докази, що свідчать про можливу причетність до розвідувально-диверсійної діяльності. У телефоні підозрюваного є листування з абонентами росії із закликами до знищення українців, фотографії об'єктів критичної інфраструктури, аудіозаписи з інформацією про розташування блокпостів тощо.

Нагадаємо, раніше київські правоохоронці затримали священнослужителя Української православної церкви (МП) Онуфрія за листування з російськими військовими.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: