«Триматимемося стільки, скільки потрібно»: Подоляк не знає, коли може закінчитися війна

Читать на русском
Михайло Подоляк не готовий прогнозувати, що війна в Україні закінчиться за день-два. За його словами, Україна триматиметься стільки, скільки потрібно.

Радник керівника ОПУ Михайло Подоляк заявив, що не готовий сказати, коли закінчиться війна росії проти України.

«Я не готовий сказати, що війна закінчиться за день чи два. Навіть із погляду психологічного заспокоєння людей. Ні. Але я хочу сказати, що ми триматимемося стільки, скільки потрібно», – заявив Подоляк в інтерв'ю ВВС Україна.

Він також не знає, чи готова росія зупинити війну: «Я чесно не знаю, до чого готова рф, оскільки мені здається, що той обсяг аналітики, який у них був напередодні війни, він показує дуже слабкі позиції щодо розуміння сучасного світу та України, зокрема. Тобто вони припустилися фатальних помилок у цьому, вони неправильно оцінювали і свої ресурси, і ресурси України».

За словами Подоляка, росія вирішила напасти на Україну, виходячи зі своєї пропагандистської ілюзії. Але активний опір України привів до більш адекватного сприйняття реальності.

Нагадаємо, інший радник голови Офісу президента, Олексій Арестович, вважає, що активна фаза війни закінчиться за два-три тижні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: