Гоніть цих рабів: Зеленський звернувся до жителів міст, які протистоять Росії

Читать на русском
Президент України записав звернення до жителів Херсона, Маріуполя, Енергодара, Києва, Сум та інших міст, що протистоять агресії Путіна.

Президент України Володимир Зеленський записав нове відеозвернення, яке присвятив безпосередньо жителям українських міст, які змушені щодня протистояти навалі російського агресора.

Відео розміщене на офіційних каналах українського президента.

Глава держави висловив захоплення мужністю і попросив триматися, зокрема, мешканців Бердянська, Каховки, Енергодара, Мелітополя, Херсона, а також окремо відзначив Київ, Суми, Охтирку, Лебедин, Ізюм, Дергачі, Волноваху, Попасну, Бородянку, Гостомель, Макарів, Миколаїв та Маріуполь.

Зеленський висловив упевненість, що Маріуполь переживе усіх нападників. «Нікчемних рабів, які не вміють піклуватися про власну країну. Про власних людей. А ще й ідуть у чужу».

Президент запевнив, що на кожного окупанта, який стріляв у мирних людей чекає чорна смуга.

«Я дуже хочу, щоб у вас, всі наші українці на півдні, ніколи не промайнула навіть на мить думка, ніби Україна про вас не памʼятає. Щоразу, коли вам важко, коли вам боляче, коли ви чините спротив попри все, будь ласка, знайте, що в нас у цей час розривається серце, бо ми з вами не поруч. І ми просимо Бога підтримати вас, поки не можемо вигнати чужинців. Це подвиг – те, що ви протестуєте. Це щастя, що такі люди в нас є. Що ми всі – Україна», – сказав глава держави.

Також Зеленський подякував жителям інших міст, які, на його переконання, дбають про спільне майбутнє українців: Львову, Івано-Франківську, Хмельницькому, Чернівцям, Тернополю, Луцьку, Ужгороду, Кропивницькому, Запоріжжю, Дніпру, Кривому Рогу, Вінниці, Рівному, Черкасам, Полтаві та Одесі.

«Звертаюся до всіх українців. Всюди, де ми є. Робіть усе для захисту нашої держави. Для порятунку нашого народу. Боріться. Воюйте й допомагайте. Гоніть цих рабів! Гоніть окупантів! Щоб Україна жила. І ми всі – разом з нею», – сказав президент.

Нагадаємо, раніше Зеленський пообіцяв підтримати переселенців та родини, які їх підтримують.

В іншому своєму сьогоднішньому зверненні президент сказав, що сьогодні 25-та доба, як окупанти шукають та ніяк не знайдуть вигаданих ними ж нацистів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: