Кличко розповів про нові обстріли приватних будинків Києва

Читать на русском
Сьогодні увечері, 16 березня, ворог вкотре обстрілював Київ. Снаряди потрапили до кількох приватних будинків у Подільському районі.

Сьогодні увечері, 16 березня, ворог вкотре обстрілював Київ. Снаряди потрапили до кількох приватних будинків у Подільському районі.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram.

Час до перемоги: прогнози та сценарії закінчення війни в Україні21 день Україна протистоїть у повномасштабній загарбницькій війні з боку росії. Плани ворога пішли шкереберть, проте він досі не припиняє атак. Як довго доведеться воювати українцям до перемоги - у матеріалі політолога Олександра Радчука.

На місці працюють рятувальники та медики. Займання локалізовано, але роботи з ліквідації наслідків пожежі продовжуються. Наразі постраждалих не виявили. Пошкоджено газопровід низького тиску. Аварію ліквідують спеціалісти газової служби.

Раніше ми писали про те, що російські військові сьогодні вдень обстріляли з «Градів» автоколону мирних громадян, які евакуювалися з Маріуполя до Запоріжжя.

Також нагадаємо, президент Володимир Путін стверджує, що поява російських військ під Києвом та іншими містами «пов'язана не з наміром окупувати Україну, Росія не має такої мети».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: