Обстріл Мерефи в Харківській області: загинуло понад 20 людей

Читать на русском
Окупанти обстріляли міста Мерефа, загинула 21 людина та 25 отримали поранення. У місті зруйновано школу та будинок культури.
Фото: ДСНС

Російські окупанти рано-вранці 17 березня обстріляли місто Мерефа в Харківській області. В результаті загинула 21 особа, ще 25 отримали поранення.

Про це повідомляє обласна прокуратура.

«За даними слідства, 17 березня 2022 року близько 3:30 ранку військовослужбовці РФ здійснили артилерійський обстріл м. Мерефа Харківського району, внаслідок чого зруйновано загальноосвітню школу та міський будинок культури. Загинула 21 людина. Поранено 25 людей, 10 з них перебувають у тяжкому стані. Роботи з розчищення завалів продовжуються», – повідомили у прокуратурі.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, вчора вдень російські військові обстріляли з «Градів» автоколону мирних громадян, які евакуювалися з Маріуполя до Запоріжжя. Поранення отримали п'ятеро людей, у тому числі дитина.

Сьогодні вранці під обстріл потрапив Київ. У Дарницькому районі на житловий будинок впали залишки збитої ракети, одна людина загинула.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: