Стало відомо, на кого обміняли викраденого російськими військами мера Мелітополя

Читать на русском
В обмін на викраденого окупантами мера Мелітополя Україна віддала дев'ять полонених російських солдатів-строковиків - з-поміж тих, яких за словами Путіна, в Україну нібито не посилали.
Іван Федоров24 канал

Викраденого російськими військами мера Мелітополя Івана Федорова обміняли на дев'ятьох полонених росіян. Це солдати-строковики - з-поміж тих, яких Росія нібито в Україну не посилала.

Про це розповіла прес-секретар керівника офісу президента Дар'я Зарівна, повідомляє Українська правда.

«Мер Мелітополя Іван Федоров був звільнений з російського полону. За нього Росія отримала 9 своїх полонених солдатів 2002-2003 року народження. Це фактично діти. Строковики, яких, за словами Міноборони РФ, в Україні немає» - розповіла вона.

Нагадаємо, 16 березня стало відомо, що мер Мелітополя Іван Федоров був звільнений з російського полону. Очікується, що незабаром Федоров повернеться до виконання своїх службових обов'язків. Зараз він у безпеці.

Додамо, міський голова Мелітополя Іван Федоров був викрадений окупантами вдень 11 березня. Він раніше відмовився співпрацювати з ворогом. Мелітополь залишається заблокованим, у місті - гуманітарна криза.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: