Під Мелітополем ЗСУ знищили величезну колону техніки і штаб окупантів

Читать на русском
Під Василівкою Запорізької області вся техніка росіян, яку вони накопичували під Мелітополем, близько 200 машин, була вщент розбита українською артилерією.
Ілюстративне фотоГромадське ТВ

Збройні Сили України завдали артилерійського удару по скупченню ворожої техніки під Мелітополем. В результаті знищено близько 200 машин і штаб окупантів.

Про це йдеться у повідомленні радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенко в Telegram та повідомленні голови Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма.

За словами Геращенка, ЗСУ завдали артилерійського удару по противнику під Василівською (Запорізька область) близько 2,5 години тому. Тут, в районі Мелітополя, окупанти накопичували близько 200 одиниць техніки.

«Техніка була вщент розбита нашою артилерією», - уточнив Геращенко.

Він додав, що в результаті артудару також був знищений штаб з командуванням окупантів під Мелітополем.

Мера Мелітополя викрали російські військові – МВСМера Мелітополя Івана Федорова викрадено окупантами вдень 11 березня. Він раніше відмовився співпрацювати із ворогом.

Інформацію про знищення скупчення ворожої техніки під Мелітополем підтвердив голова Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім.

«200 одиниць техніки в Мелітополі, розфігаченої і взятої в оточення-це найкращий подарунок!», - написав Кім у своєму Telegram.

Нагадаємо, що у Мелітополі окупанти призначили тимчасового «мера». Вона просить не чинити опір загарбникам. На місцевому ТБ зрадниця вже записала відеозвернення до народу, де заявила, що створює комітет народних обранців, який керуватиме Мелітополем.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: