Викрадений окупантами мер Мелітополя живий, його утримують в ОРДЛО – ЗОВА

Читать на русском
Доля також викраденого російсько-фашистськими окупантами міського голови Дніпрорудного Євгена Матвєєва досі залишається невідомою
Ілюстративне фотоgvozdi.zp.ua

Викрадений російсько-фашистськими окупаційними військами мер Мелітополя Іван Федоров живий, його утримують на території окупованого Луганська.

Про це повідомив голова Запорізької обласної Військової адміністрації Олександр Старух.

За його словами, зараз Федорова утримують в ОРДЛО, на території Луганська. Його фізичний і моральний стан невідомий. Терористи «ЛНР» та їхні російсько-фашистські куратори інкримінують Федорову «співпрацю з терористами».

Водночас доля також викраденого російсько-фашистськими окупантами міського голови Дніпрорудного Євгена Матвєєва досі залишається невідомою.

Нагадаємо, що міський голова Мелітополя Іван Федоров був викрадений окупантами вдень 11 березня. Він раніше відмовився співпрацювати з ворогом. Мелітополь залишається заблокованим, у місті - гуманітарна криза. Російсько-фашистські окупанти призначили в захопленому місті свого гауляйтера - колишню депутатку від «Опозиційного блоку» Галину Данильченко. Вона зажадала від жителів не чинити окупантам опір, а всіх непокорених записала в «екстремісти».

13 березня вранці російські окупанти викрали мера ще одного українського міста. Йдеться про мера Дніпрорудного Запорізької області Євгена Матвєєва.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: