У МВС назвали кількість об'єктів цивільної інфраструктури, які знищила Росія

Читать на русском
Тільки житлових будинків російсько-фашистські війська знищили близько 2700, також зруйнована 21 лікарня, 72 школи та багато інших об'єктів цивільного призначення
Ілюстративне фотоReuters

З початку повномасштабної війни в Україні російсько-фашистські війська знищили в Україні понад 3500 об'єктів цивільної інфраструктури. Серед знищених - не менш як 230 об'єктів транспортної інфраструктури, 165 об'єктів життєзабезпечення населення (електропідстанції, газопроводи), безліч звичайних житлових будинків.

Про це розповів міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час прямого включення до загальнонаціонального телемарафону, повідомляє Міністерство внутрішніх справ у своєму Telegram.

«Зруйновані навчальні заклади – повністю або частково – 72 об'єкти. Заклади охорони здоров'я - 21 об'єкт на території України. Житлові будинки - кількість змінюється щодня. Зараз це понад 2700 зруйнованих будинків. Заклади соціальної сфери - 10. Інші об'єкти, серед яких є будівлі Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції тощо – понад 400» - розповів міністр.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в результаті авіаудару російських окупантів в районі телевежі в Рівненській області загинули 20 осіб.

У Миколаївській області рятувальники закінчили розбирати завали школи в селі Зелений Гай – були деблоковані троє поранених і сім тіл загиблих.

У Святошинському районі столиці внаслідок попадання боєприпасу в шістнадцятиповерховий житловий будинок загинули чотири людини. Раніше було відомо про двох загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: