На Миколаївщині з-під завалів школи дістали поранених та загиблих

Читать на русском
У Миколаївській області рятувальники закінчили розбирати завали школи в селі Зелений Гай – троє поранених та семеро загиблих.

На Миколаївщині рятувальники закінчили розбирати завали школи в селі Зелений Гай – було деблоковано трьох поранених та сім тіл загиблих.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області у Facebook.

Потрапляння снаряду у будинок у Святошинському районі Києва: жертв побільшалоУ Святошинському районі столиці внаслідок попадання боєприпасу до шістнадцятиповерхового житлового будинку загинули четверо людей.

«Завершено роботи з ліквідації наслідків руйнування будівлі школи у селі Зелений Гай Шевченківської територіальної громади Миколаївського району, що сталася внаслідок ворожого авіаобстрілу з боку окупантів. З-під завалів рятувальники Головного управління ДСНС України в Миколаївській області деблокували трьох постраждалих та тіла семи загиблих людей», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Харкові через регулярний обстріл російських військових повністю знищено 600 житлових будинків. Тисячі людей без житла.

Вночі на Харків обрушився новий обстріл. Для атаки застосовувалися ракетні комплекси Іскандер, які відразу ж запускав з території Росії.

Сьогодні вранці снаряди також потрапили до житлових будинків Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: