Кількість блокпостів в Україні вже скорочено до 1,5 тисяч – МВС

Читать на русском
В Україні кількість блокпостів уже скорочено до 1,5 тисяч. У майбутньому, можливо, їх лишиться 800.
ua.news

В Україні кількість блокпостів уже скорочено до 1,5 тисяч. У майбутньому, можливо, їх лишиться 800.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час брифінгу у вівторок, 15 березня.

В Міноборони пояснили, як поводитися на блокпостахДля виявлення та нейтралізації російських диверсантів, а також для ускладнення пересувань російських окупаційних військ в усій країні встановлюються блокпости. В Міноборони пояснили, як уникнути непорозумінь під час проходження процедур контролю.

«Зараз нам уже вдалося скоротити кількість блокпостів до 1,5 тисяч, прибравши дуже багато непотрібних блокпостів, які тільки ускладнюють пересування, і (забирають – ред.) лише час. Щодо тих умовно «авторизованих» блокпостів – перелік їх буде занесений до спеціального наказу головнокомандувача ЗСУ, перша редакція якого була вже видана минулого тижня. Сьогодні чи завтра має бути розширено список по всій країні інших блокпостів», – сказав Монастирський.

Він зазначив, що на даний час залучені до цієї роботи суб'єкти бачать оптимальну кількість блокпостів на основних шляхах та містах у кількості до 800 блокпостів.

Нагадаємо, на дорогах України вирішили скоротити кількість блокпостів через те, що виникли пробки та затримується прохід гуманітарних вантажів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: