На дорогах скоротять кількість блокпостів та спростять вимоги: деталі

Читать на русском
В Україні планують скоротити кількість блокпостів на дорогах. Відтепер обов'язковою перевірка буде лише при в'їздах, а на виїзд – вибірковою.
sluga-narodu.com

В Україні планують скоротити кількість блокпостів на дорогах. Відтепер обов'язковою перевірка буде лише при в'їздах, а на виїзд – вибірковою.

Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Він заявив, що наразі Національна поліція України та Збройні Сили України, спільно з територіальною обороною за підтримки профільних міністерств, проводять оптимізацію кількості блокпостів на автошляхах. При цьому у МВС бачить цілком обґрунтованими обов’язкові перевірки документів і автотранспорту на в’їздах у міста. Тоді як на виїздах перевірятимуть вибірково.

Відомо, що найближчим часом буде створено перелік актуальних блокпостів. А всі, які до цього переліку не увійдуть, будуть прибрані.

«У такий спосіб буде покращено пересування транспортних потоків всередині країни. Це зекономить час, пальне, а головне - сили й нерви людей. Як цивільних, так і військових. У разі проблем із проїздом через блокпости прошу повідомляти за номером телефону 102», – додав Монастирський.

Раніше повідомляли, що Міністерство інфраструктури хоче вирішити проблему з прискоренням транспортування вантажів українськими дорогами, що виникла через велику кількість блокпостів. Для цього відомство домовлятиметься з військовими адміністраціями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: