Четвертий раунд переговорів України та РФ: Подоляк розповів про ситуацію

Читать на русском
Радник голови ОПУ Михайло Подоляк розповів про перебіг переговорів України та РФ, які відбуваються у понеділок, 14 березня, у режимі відеоконференції.
twitter.com/Podolyak_M

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів про перебіг переговорів України та РФ, які відбуваються у понеділок, 14 березня, у режимі відеоконференції.

Перший коментар він оприлюднив у своєму Twitter.

Зеленський виступає за переговори з Росією в ЄрусалиміПрезидент України Володимир Зеленський виступає за те, щоб провести прямі переговори з президентом Росії Володимиром Путіним у Єрусалимі.

«Сторони активно висловлюють свої позиції, які вже уточнені. Комунікація складна, але йде. Причина розбіжностей у тому, що ми маємо різні політичні системи. Україна – це вільний діалог у суспільстві та обов'язковий консенсус. Росія – це ультимативне придушення власного суспільства», – написав він.

Як відомо, сьогодні Україна та Росія провели черговий, уже четвертий раунд переговорів. Він відбувся у відеоформаті. Сторони домовилися про створення робітничих підгруп.

Нагадаємо, раніше Подоляк заявив, що риторика Росії під час переговорів змінюється. Москва вже уважніше слухає пропозиції Києва.

У той же час зустріч у Туреччині голів МЗС України та РФ пройшла майже без результатів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: