У Чернігівській області обстріл армії РФ пошкодив газосховище

Читать на русском
Внаслідок обстрілу російськими окупантами села Олишівське за 35 км від Чернігова пошкоджено місцеве підземне сховище газу.
facebook.com/NaftogazGroup

Внаслідок обстрілу російськими окупантами села Олишівське за 35 км від Чернігова пошкоджено місцеве підземне сховище газу.

Про це повідомляє пресслужба Нафтогазу у Facebook.

Обстріл житлового будинку в Києві: загинуло двоє людей, є пораненіВнаслідок обстрілу житлового будинку на Оболоні загинули двоє людей, ще кілька постраждали.

«Внаслідок обстрілу пошкоджено Олишівське підземне сховище газу на Чернігівщині. У будівлю на території підземного газосховища влучив снаряд. Пошкоджено насосну станцію подачі метанолу на майданчик газозбірного пункту», – йдеться у повідомленні.

Персонал Олішевського ПСГ терміново евакуювали, жертв та постраждалих серед них немає.

З комунікацій майданчики газозбірного пункту травний газ, а всі зовнішні комунікації вимкнено. На об'єкті триватиме плановий періодичний контроль.

Нагадаємо, внаслідок дій російських окупантів Чорнобильську атомну електростанцію 9 березня було знеструмлено, всі об'єкти зони відчуження залишилися без електропостачання.

13 березня на Чорнобильській атомній електростанції було відновлено електропостачання. На сьогодні стало відомо, що на ЧАЕС нові пошкодження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: