Окупанти обстріляли телевежу у Рівному, телебачення тимчасово не працює

Читать на русском
Російські окупаційні війська здійснили обстріл у Рівному, через який сталося пошкодження обладнання телевізійної станції.

Окупаційній війська Російської Федерації здійснили обстріл телевізійної вежі в Рівному, яка належить державному концерну РРТ. Через це цифрове мовлення тимчасово недоступне.

Про це повідомляє Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації.

«У місті Рівне окупанти обстріляли телевежу Концерну РРТ (входить до сфери управління Держспецзв'язку). Обладнання телевежі наразі відключене, пошкодження ще з'ясовують. Ефірне цифрове мовлення тимчасово не доступне. Фахівці концерну вже розбираються із ситуацією й роблять все можливе для відновлення трансляції українських телеканалів», – інформує відомство.

У Держспецзв'язку нагадали, що крім ефірного мовлення, отримати безкоштовний доступ до українських телеканалів можна кількома способами. Зокрема, йдеться про перегляд через супутникову антену, перегляд каналів на Youtube або на ОТТ-сервісах. Також можна переглядати канали у додатку Дія.

Нагадаємо, у Києві рано вранці 14 березня артилерійський снаряд потрапив у дев'ятиповерховий житловий будинок на Оболоні. Відбулося часткове руйнування будівлі та загоряння квартир на 3-4 поверхах.

Пожежу загасили. Внаслідок влучення снаряда в житловий будинок загинули двоє людей, ще кілька постраждали.

За 100 метрів від будинку, який обстріляли війська РФ, стоїть інклюзивна школа. Вибухова хвиля була такої сили, що пошкодила шибки в школі. У бомбосховищі школи тоді ховалося 13 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: