Міжнародний суд у Гаазі визначився з датою рішення у справі України проти Росії

Читать на русском
Винесення рішення буде супроводжуватися дотриманням карантинних заходів; в залі суду будуть присутні тільки члени суду і представники держав-сторін
Ілюстративне фотоhrw.org

Міжнародний суд в Гаазі винесе своє рішення щодо обмежувальних заходів у зв'язку з позовом України у справі проти Росії в середу, 16 березня 2022 року.

Про це повідомила пресслужба суду в Twitter.

Рішення суду буде винесено о 16 годині за місцевим часом. При цьому винесення рішення буде супроводжуватися дотриманням карантинних заходів; в залі суду будуть присутні тільки члени суду і представники держав-сторін. Пресу в зал не пустять.

Нагадаємо, 3 березня прокурор Міжнародного кримінального суду в Гаазі заявив, що негайно почне розслідування можливих військових злочинів, скоєних в Україні під час російської агресії.

Міністерство закордонних справ підтримало ініціативу щодо створення спеціального трибуналу з розгляду справи про злочин російської агресії проти України.

Генеральний прокурор Німеччини Пітер Франк почав розслідування передбачуваних військових злочинів російських військ в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: