Спецслужби окупантів планують теракти у Росії, щоб підставити етнічних українців

Читать на русском
Російські спецслужби планують низку заходів з дискредитації українців, які проживають у РФ.
Укрінформ

Російські спецслужби планують низку заходів з дискредитації українців, які проживають у РФ.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

У Центрі зазначають, що з метою консолідації російського суспільства навколо підтримки війни з Україною спецслужби Росії планують проведення операції, яка буде спрямована на дискредитацію українців. У межах спецоперації планується поширювати заклики до українців, які живуть в Росії, щодо очолювання протестного руху з повалення режиму Путіна.

Відомо, що до проголошення закликів будуть залучатися лідери громадської думки з нібито проукраїнською позицією, які перебувають за межами Росії. Спецслужби планують надати протестам, пов’язаним з різким погіршенням умов життя росіян, етнічного «українського» забарвлення.

«Крім того, посилюватимуться пропагандистські заходи з метою роз’яснення росіянам безальтернативності війни з Україною та необхідності знищення українців», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, російська пропаганда запустила фейк про нібито переслідування євреїв у Житомирській області. На зарубіжних ресурсах почали розміщувати статті, де стверджується, що «місцеве населення влаштовує погроми».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: