Армію РФ на війні в Україні «кидають» на гроші – СБУ

Читать на русском
СБУ оприлюднила перехоплення розмови російського воєнного. Він стурбований тим, що не отримає 2 тис. доларів за вбивство українців.
Фото: СБУ

Служба безпеки України оприлюднила перехоплення розмови російського військового, в якій вона стурбована тим, що не отримає 2 тис. доларів за вбивства українців.

Про це повідомляється на сайті СБУ у неділю, 13 березня.

У Генштабі озвучили втрати ворога від початку війниВід початку війни в Україні втрати особового складу військ Росії склали вже понад 12 тисяч осіб.

З аудіперехоплення випливає, що обіцяні гроші військові РФ не одержують і тому готові дезертирувати.

«Страшно, що кидають на бабки», - заявив російський військовий.

«У цій фразі – весь цинізм російських загарбників. Їм все одно, що вони вбивають українських дітей, цілі сім'ї та бомбардують пологові будинки. Не має значення, що гинуть десятки тисяч їхніх власних солдатів. Російського окупанта турбує лише одне: за вбивство українців він не отримує своїх $2 тис.», – йдеться у повідомленні.

У СБУ зазначають: «Отже «велика армія» Путіна потроху перетворюється на армію дезертирів. Деякі воїни тікають, навіть не дочекавшись обіцяної щомісячної зарплати. Тому що розуміють: життя дорожче».

СБУ перехопила розмову російських окупантів: Кремль "кидає" їх на гроші і вони масово дезертуютьСлужба безпеки України

Нагадаємо, в ОПУ заявили, що представники російської делегації на переговорах уже не ультимативно щось кажуть, а уважно слухають пропозиції України.

Президент України Володимир Зеленський виступив за те, щоб провести прямі переговори із президентом Росії Володимиром Путіним у Єрусалимі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: