До Росії перекидають військових і найманців із чотирьох країн для війни в Україні

Читать на русском
До Росії були переміщені 800 військовослужбовців 102-ї військової бази в Гюмрі Південного воєнного округу для подальшого перекидання в зону бойових дій в Україну.
Главком

До Росії були переміщені 800 військовослужбовців 102-ї військової бази в Гюмрі (Вірменія) Південного воєнного округу для подальшого перекидання в зону бойових дій в Україну.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Відомо, що у ході перегрупування військ противника здійснюється підготовка додаткових підрозділів для ведення бойових дій на території України. Так, протягом 9-10 березня до РФ переміщено 800 військовослужбовців 102-ї військової бази (Гюмрі, Вірменія) Південного воєнного округу для подальшого перекидання в зону бойових дій. Зазначають, що до 1500 осіб 40-ї окремої бригади морської піхоти тихоокеанського флоту залізничними ешелонами відправляються до Білорусі.

«З метою термінового поповнення втрат окупаційних військ ЗС РФ перекидають частину «миротворчого» контингенту з Нагірного Карабаху (Азербайджан) в Україну. Також, за наявною інформацією, залучається велика кількість бойовиків-найманців з інших країн (Сирія, Сербія)», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, російські спецслужби планують низку заходів з дискредитації українців, які проживають у РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: