Україну зараз захищають сотні колишніх в'язнів після помилування – МВС

Читать на русском
Декілька сотень бійців, які перебували під вартою, після помилування захищають Україну зі зброєю в руках від російських окупантів.
фото МВС

Декілька сотень бійців, які перебували під вартою, після помилування захищають Україну зі зброєю в руках від російських окупантів.

Про це сказав міністр внутрішніх справ Денис Монастирський в ефірі телеканалу «1+1» у середу, 9 березня.

«У вас ще є шанс вижити»: Зеленський закликав російських солдатів закінчити війнуВолодимир Зеленський закликав російських військових піти з України поки є можливість. А також попередив українських політиків, котрі знову намагаються працювати на розкол країни.

«Комісія з помилування зараз працює… Наскільки я пам'ятаю, йдеться про кількасот осіб, які після помилування взяли до рук зброю та пішли на захист України», – сказав Монастирський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський повідомив, що українців із реальним бойовим досвідом буде звільнено з-під варти для захисту України «в найспекотніших точках війни».

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова записала звернення, в якому роз'яснила, що така акція не є масовою – це «дуже зважений і точковий крок». Також генпрокурор запевнила населення, що кримінал «не заполонить вулиці», а для тих, хто відбуває покарання, не почнеться «день відкритих дверей».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: