Обстріли Харкова: одночасно гасили пожежу у 27 квартирах

Читать на русском
У Харківській області за добу рятувальники здійснили понад 40 виїздів для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель.

У Харківській області за добу рятувальники здійснили понад 40 виїздів для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель.

Як інформує ДСНС, загалом було залучено понад 50 одиниць пожежно-рятувальної техніки та близько 200 рятувальників. Вогнеборці на пожежах та під завалами виявили тіла 4 загиблих осіб.

Атака Росії на Харків: загинуло 209 осіб, серед яких 133 цивільнихУ Нацполіції повідомляють, що спочатку російських обстрілів на Харківщині загинули щонайменше 133 цивільних, а ще 319 отримали поранення.

Зокрема вчора, 7 березня, надійшло повідомлення про пожежу в житловій 9-поверхівці на вул. Краснодарській. Горіли 27 квартир з 1-го по 9-й поверхи. Площа пожежі склала понад 1500 кв.м. На місці події працювало 5 од. пожежно-рятувальної служби та 25 рятувальників. О 19:55 пожежа була ліквідована. Жертв та постраждалих немає.

Піротехнічні підрозділи ДСНС також продовжували працювати, знешкоджуючи артилерійські боєприпаси, що не розірвались.

Нагадаємо, жертвами російських бомбардувань житлових кварталів у Сумах стали щонайменше 10 осіб. Серед загиблих є діти.

Війна Росії проти України триває 13 день.

Згідно з даними Генштабу, російські війська продовжують спроби наступу, щоб створити сухопутний контроль на територію ОРДЛО з окупованого Криму, взяти під контроль Маріуполь, охопити Київ та розпочати його штурм, а також вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: