Під Харковом ліквідовано генерал-майора ЗС РФ, «ветерана» Чечні та Сирії – ГУР МО

Читать на русском
Також, за даними ГУР МО, знищено та поранено низку інших високопоставлених армійських офіцерів військ окупантів
Знищений російський генералFacebook

**Збройними силами України під Харковом було ліквідовано чергового представника командного складу російських військ вторгнення - «ветерана» Чечні та Сирії, начальника штабу 41-ї армії, генерал-майор Віталія Герасимова.* *

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Вторгнення в Україну: скільки солдатів і техніки втратила російська арміяРосійська армія втратила в Україні понад 11 тисяч людей, майже тисячу бойових броньованих машин, 290 танків та іншу техніку.

«Під час боїв поблизу Харкова ліквідовано Віталія Герасимова – російського воєначальника, генерал-майора, начальника штабу та першого заступника командувача 41 армією Центрального військового округу Росії... Віталій Герасимов брав участь у другій чеченській війні та російській військовій операції в Сирії» - сказано в повідомленні.

Також, за даними ГУР МО, знищено та поранено низку інших високопоставлених армійських офіцерів 41-ї армії. У окупантів виникли великі проблеми із зв'язком, управлінням та евакуацією розгромлених підрозділів.

Тим часом, згідно з даними Міністерства оборони США, Росія задіяла в Україні майже 100 відсотків своєї бойової сили.

Російські окупанти планують активізувати авіацію з метою завдання ракетно-бомбових ударів по великих містах України та українській промисловій інфраструктурі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: