Атака Росії на Харків: загинуло 209 осіб, серед яких 133 цивільних

Читать на русском
У Нацполіції повідомляють, що спочатку російських обстрілів на Харківщині загинули щонайменше 133 цивільних, а ще 319 отримали поранення.

Станом на 7 березня 09:00 в результати обстрілів, авіаційних та ракетних атак окупаційних військ Російської Федерації в Харківській області загинули 209 осіб, серед яких 133 є цивільними.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Харківщини.

«Станом на 09:00 7 березня від поранень під час артобстрілів та бойових дій загинуло 209 осіб, серед яких 133 цивільних громадянина, у тому числі п'ятеро дітей», – інформують у відомстві.

За даними Нацполіції, в період з 24 лютого по 7 березня отримали поранення 443 особи, з яких 319 є цивільними. Також в органі додали, що за цей же період загинули 41 військовий Збройних сил України, 4 поліцейських, 8 бійців Національної гвардії, 4 співробітники Державної прикордонної служби, 4 - Харківського національного університету повітряних сил, 1 – Служби безпеки України, а також 14 бійців територіальної оборони.

Нагадаємо, в ніч з 6 на 7 березня російські війська з новою силою проводили обстріли та повітряні бомбардування житлових кварталів та різних об'єктів Харкова та сільських населених пунктів області. Сталося безліч руйнувань та пожеж. Згоріли житлові будинки. За добу під уламками виявили 8 загиблих.

Напередодні українським силовикам удалося збити один із винищувачів над Харковом. Два пілоти катапультувались. Один затриманий, його допитали. Другий втік.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: