Українська розвідка оприлюднила дані військових РФ, причетних до ракетних обстрілів з моря

Читать на русском
В українській розвідці оприлюднили особисті та персональні дані військових окупаційних військ, які причетні до ракетних ударів.

У Головному управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднили персональні дані військових злочинців Військо-морського флоту Росії, які беруть участь у вбивствах мирних жителів та здійсненні ракетних обстрілів українських міст.

Відповідні дані оприлюднені на сайті ГУР Міноборони.

«ГУР МО України здобуло список військових злочинців ВМФ Росії, які беруть участь у вбивствах мирних громадян України та здійсненні ракетних обстрілів українських міст. До нанесення ракетних ударів крилатими ракетами «Калібр» морського базування залучалися не тільки громадяни Росії, а й зрадники нашої держави, які у лютому-березні 2014 року продалися Росії під час окупації нашого Криму», – інформує розвідка.

Зокрема, до нанесення ракетних ударів крилатими ракетами «Калібр» морського базування залучалися: уродженець Севастополя Олександр Смирнов, який мав український паспорт, він є командиром фрегату «Адмірал Ессен»; командир - капітан 3 рангу Глеб Козаков, який теж мав громадянство України, виконує завдання на малому ракетному кораблі «Грайворон»; командир підводного човну «Новороссійськ» Ігор Шведа; командири підводних човнів «Великий Новгород» і «Ростов-на-Дону» Сергій Михайлов та Олександр Александров відповідно; командир фрегату «Адмірал флота Советского Союза Горшков» Ігор Крохмаль, а також командир фрегату «Адмирал флота Касатонов» Олексій Рябоштан.

Крім того, до нанесення ударів по території України залучалися командир патрульного кораблю «Дмитрий Рогачев» Єгор Тугарін (зрадник ВМС України) і командир патрульного кораблю «Василий Быков» Віталій Козьяков.

Повний перелік з персональними даними можна прочитати тут.

Нагадаємо, за словами радника глави МВС Антона Геращенка, Україна в ході бойових дій за 12 днів «перемолола» вже як мінімум третину російської армії вторгнення. Більшість російських втрат становлять санітарні – поранені і хворі, а також дезертири.

За даними Міністерства оборони США, Росія задіяла в Україні майже 100 відсотків своєї бойової сили.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: