Генерал РФ, який наказав бомбити Харків, родом із Харківської області – генпрокурор

Читать на русском
Російський генерал Олег Маковецький, який віддавав накази бомбити з літака мирні квартали та житлові будинки Харкова, сам родом із Чугуєва.
t.me/truexanewsua

Російський генерал Олег Маковецький, який віддавав накази бомбити з літака мирні квартали та житлові будинки Харкова, сам родом із Чугуєва Харківської області.

Про це повідомила у Facebook Генеральний прокурор Ірина Венедіктова.

Обстріли Харкова: зруйновано житлові будинки, адмінбудівлі та лікарні, загинули 8 людейВнаслідок обстрілів Харкова 6 березня загинуло вісім людей. Крім того, повністю або частково зруйновано багатоповерхові житлові будинки, адмінбудівлі, медустанови.

Так, наказ на бомбардування Харкова надає генерал-майор Олег Маковецький. Він народився 1966 року в Чугуєві Харківської області.

Генпрокурор додала, що на нього чекає суд міжнародне правосуддя.

«Генерал РФ, який дав злочинні накази бомбити Харків, народився у Чугуєві (це Харківська область). Працюємо. Гаага», – написала Венедиктова.

Нагадаємо, в ніч з 6 на 7 березня російські війська з новою силою проводили обстріли та повітряні бомбардування житлових кварталів та різних об'єктів Харкова та сільських населених пунктів області. Сталося безліч руйнувань та пожеж. Згоріли житлові будинки. За добу під уламками виявили 8 загиблих.

Напередодні українським силовикам удалося збити один із винищувачів над Харковом. Два пілоти катапультувались. Один затриманий, його допитали. Другий втік.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: