Путінська армія практично повністю вичерпала свій потенціал – РНБО

Читать на русском
Армія РФ практично повністю вичерпала свій потенціал, що помітно не тільки в масовій мобілізації в країні, а й у нестачі військової техніки та боєприпасів.

Армія РФ практично повністю вичерпала свій потенціал, що помітно не тільки в масовій мобілізації в країні, а й у нестачі військової техніки та боєприпасів.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

Воєнний стан в Україні: які обмеження діютьВ Україні запроваджено воєнний стан. На нашій інфографіці – які обмеження передбачені законом.

«Фото та відео з пересуваннями російських військ на територію України яскраво демонструє, що замість розпіареної сучасної бронетехніки солдат перевозять звичайними автомобілями, мабуть, вилученими у підприємств і фермерських господарств», - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у РНБО, це і мікроавтобуси, і вантажівки, і навіть сміттєвози.

«Могутня російська армія виявилася такою лише на парадах, а в реальних бойових умовах її не вистачило навіть на два тижні», - наголошують у відомстві.

Останні кілька днів фіксується відносне зниження інтенсивності обстрілу українських позицій оперативно-тактичними ракетами 9М723.

«Схоже, ракети для обстрілів України зараз збирають із усієї Росії. РФ використовує проти України свої останні військові резерви», - резюмували у РНБО.

Раніше ми писали, що мешканців Миколаєва просять звозити автомобільні шини на дороги.

Зазначимо, у ЦРУ вважають, що Путін розчарований перебігом війни з Україною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: