З'явився бот для збору інформації про військові злочини Росії

Читать на русском
ДБР запустило інформаційний ресурс (бот) для надання оперативної допомоги біженцям та вимушеним переселенцям.
t.me/kharkov_now

Державне бюро розслідувань запустило інформаційний ресурс (бот) для надання оперативної допомоги біженцям та вимушеним переселенцям.

Про це повідомили у ГБР у понеділок, 7 березня.

«Зараз фахівцями Управління інформаційних технологій Державного бюро розслідувань розроблено та запущено в роботу інформаційний ресурс War_info_bot (@Testwarbot, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у ДБР, основними завданнями ресурсу є:

  • надання оперативної допомоги біженцям та вимушеним переселенцям внаслідок військової агресії Російської Федерації та ведення бойових дій на території України;
  • оперативне інформування громадян з питань роботи та місця знаходження, контактної інформації про органи державної влади на території України;
  • територіальні (регіональні) підрозділи міністерств та відомств на території України; контакт-центри, центри допомоги на території областей, які приймають біженців та вимушених переселенців.

Ресурс статичний та постійно оновлюється.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Україна направила позов проти РФ до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: