Під час обстрілу телевежі у Києві співробітники не постраждали – Держспецзв'язку

Читать на русском
У Києві внаслідок атаки російських військових на телевежу співробітники не постраждали. Кияни просять тимчасово користуватися регіональними телеканалами.
t.me/novynylive

У Києві внаслідок атаки російських військових на телевежу ніхто зі співробітників не постраждав. Кияни просять тимчасово користуватися регіональними телеканалами.

Про це повідомила Держслужба спеціального зв'язку та захисту інформації.

У РФ пригрозили ударами по об'єктах СБУ та ретрансляційним вузлам у КиєвіУ Росії пригрозили новими ударами по Києву – по об'єктах Служби безпеки та ретрансляційним вузлам.

«Поки дивитися українське телебачення можна на регіональних МХ-5. Просимо громадян скористатися пошуком каналів на телевізорі, щоб отримати доступ до регіональних каналів. На щастя, ніхто зі співробітників не постраждав», - йдеться у повідомленні у Телеграм-каналі Держспецзв'язку.

Концерн РРТ вживає заходів щодо відновлення мовлення в регіонах.

У той же час, за даними ЗМІ, через обстріл телевежі загинуло 5 людей, які в цей момент були поруч на вулиці.

Нагадаємо, сьогодні ввечері в результаті удару російських військ по київській телевежі сталося потрапляння в апаратну мовника, телеканали деякий час не працюватимуть.

Раніше у Міністерстві оборони Росії відкрито попередили про намір завдати нових ударів по Києву. Удари обіцяли завдати по технологічних об'єктах СБУ та 72-го головного центру ПСО, а також по ретрансляційним вузлам.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: