СБУ затримала зрадника, причетного до обстрілу телевежі у Києві

Читать на русском
Затриманний надавав ворогові інформацію для ведення війни, зокрема, наполегливо агітував розбомбити Київську телевізійну вежу, щоб припинити трансляцію українських телеканалів.
Ілюстративне фотоУкраїнська правда

Служба безпеки України повідомила, що затримала зрадника, причетного до ракетного обстрілу столичної телевежі.

Про це йдеться у повідомленні СБУ в Телеграмі.

Зазначається, що затриманний надавав ворогові інформацію для ведення війни, зокрема, наполегливо агітував розбомбити Київську телевізійну вежу, щоб припинити трансляцію українських телеканалів.

«У результаті обстрілу телевежі загинули 5 мирних киян. А мовлення центральних телеканалів було призупинено на короткий проміжок часу. Слідчі СБУ працюють з підозрюваним і встановлюють всіх причетних до обстрілів – щоб кожен винний був покараний», - повідомляють в СБУ.

Нагадаємо, 1 березня ввечері в результаті удару російських військ по київській телевежі сталося потрапляння в апаратну мовника, телеканали деякий час не працюватимуть. Внаслідок ракетної атаки на телевежу в Києві загинули п'ятеро людей.

Раніше у Міністерстві оборони Росії відкрито попередили про намір завдати нових ударів по Києву. Удари обіцяли завдати по технологічних об'єктах СБУ та 72-го головного центру ПСО, а також по ретрансляційним вузлам.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: