Росія здійснила авіаудар по хлібозаводу на Київщині

Читать на русском
У рятувальній держслужбі повідомили про загиблих та поранених у результаті авіаційного удару збоку окупаційних військ РФ.

Окупаційні війська Російської Федерації здійснили авіаційний удар по території державного підприємства «Макарівський хлібозавод», що знаходиться в Макарові, Київської області.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«7 березня у місті Макарів внаслідок авіаудару сталося потрапляння снаряду на територію ДП «Макарівський хлібозавод» (не експлуатується)», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у Держслужбі, рятувальникам з-під завалів врятовано 5 осіб та виявлено тіла 13 загиблих осіб. За попередньою інформацією всього перебувало на території заводу близько 30 осіб.

Нагадаємо, раніше в Генштабі ЗСУ розповіли про орієнтовні втрати росіян в Україні.

Також у Генштабі заявили, що триває підготовка окупантів до наступу на Вишгород та поновлення наступу у напрямках Гостомелю, Ірпеня та Стоянки.

Міністр оборони Олексія Рєзніков повідомив, що через величезні втрати Росії інтенсивність бойових дій тимчасово знизилася. Але окупанти намагаються сконцентрувати сили та засоби для нової хвилі атак, насамперед – на Київ, Харків, Чернігів та Миколаїв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: