Виступали проти війни – воюйте: у РФ вигадали спосіб, як боротися з мітингами

Читать на русском
У РФ вигадали план щодо протестувальників. Мітингувальників пропонують відправити на службу в «Л/ДНР».
фото: BBC

Російська армія відчуває великий брак резервів. Заарештованих мітингувальників на протестах проти війни з Україною пропонують відправити на службу в «Л/ДНР».

Про це повідомляє «Медуза».

Зазначається, що низка росіян усвідомили, який злочин коїть їхня держава, тому вийшли на мітинги з плакатами «Ні війні!». У результаті, як зазвичай поліція держави-агресора хопала мітингувальників і відводила в автозаки та розганяли решту протестувальників.

Квіти біля посольства, вибачення та мітинги: як Україну підтримують у різних країнах світуСлово і діло розповідає, що відбувається у різних містах світу на тлі вторгнення Російської Федерації в Україну.

При цьому, депутати ЛДПР знайшли оригінальний спосіб поповнити резерви російської армії, які після нападу на Україну швидко тануть. Вони пропонують мобілізувати тих, кого затримували на мітингах, та відправити воювати.

Пропонується, щоб мобілізовані мітингувальники проходили службу в окупованих Росією та незаконно визнаних республіках «Л/ДНР».

Варто зазначити, що відповідний законопроєкт вже надійшов на розгляд у Держдуму країни-окупанта.

Нагадаємо, що Росія може вже 4 березня ввести воєнний стан, вважають в українській розвідці. Раніше про це говорив Михайло Подоляк.

Напередодні Путін відмовив Макрону у проханні припинити свої атаки на Україну.

Раніше стартап Reface закликав росіян виходити на мітинги.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: