Росія збирається ввести воєнний стан – Данілов

Читать на русском

Росія може вже 4 березня ввести воєнний стан, вважають в українській розвідці. Раніше про це говорив Михайло Подоляк.

Росія збирається 4 березня запровадити у себе воєнний стан.

Про це з посиланням на дані української розвідки повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, передає «Укрінформ».

ЗСУ на окремих напрямках починають перехоплювати ініціативу в окупантів - ГенштабУ Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про поточну ситуацію у гарячих точках по Україні.

«Це дані нашої розвідки, що з 4 березня Російська Федерація має справді запровадити воєнний стан у своїй країні. Я хочу подивитися, яким чином на це будуть реагувати міста Москва, Санкт-Петербург, де набагато більше інтелігенції, яка розуміє, що відбувається на території Російської Федерації. Сьогодні, якщо у Путіна не вистачає гарматного м'яса, то він може брати тих дітей, яких він закликатиме до армії для того, щоб відправляти сюди, щоб вони потрапляли до нашої «м'ясорубки». Я не розумію, навіщо він це робить», – заявив Данілов.

Раніше радник керівника ОПУ Михайло Подоляк висловив припущення про те, що російський парламент 4 березня запровадить воєнний стан «з тотальною забороною на будь-які мітинги, відключенням будь-якого зв'язку із зовнішнім світом, об'ємними продовольчими та фінансовими обмеженнями».

Нагадаємо, в Міністерстві оборони Росії вперше озвучили кількість загиблих в Україні військових – цифри вдесятеро менші за дані українського Генштабу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: