Окупанти влаштовують Маріуполю блокаду - голова Донецької ОДА

Читать на русском
Росія хоче організувати місту таку саму блокаду, як нацисти влаштували в Ленінграді. Це – показова розправа над містом, яке відмовилося здаватися на поталу «російському миру».
facebook.com/mariupolrada.gov.ua

На Донеччині окупанти продовжують обстрілювати мирних громадян, при цьому плануючи влаштувати блокаду Маріуполю.

Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко у Telegram.

Як зазначає Кириленко, поки що важко визначити точну кількість постраждалих у Маріуполі, оскільки у місті, як і в прилеглих громадах, відсутній мобільний зв’язок.

При цьому, він оголосив про початок обстрілів в Очеретинській громаді. Ввечері у четвер окупанти випустили дві касети градів по Торецьку – поранено 2 людини. Пошкоджено електро- і газопостачання.

«Росія вбиває цивільних! Сьогодні від рук окупантів загинула жінка у Майорську, а всього в області за день поранено понад 70 людей. Знову під ударом Маріуполь – окупанти обстріляли щонайменше два мікрорайони, влучили в гіпермаркет на західній околиці, били по лікарні. У місті відсутнє електро, водо і теплопостачання, перекрито шляхи доставки продуктів. Росія хоче організувати місту таку саму блокаду, як нацисти влаштували в Ленінграді. Це – показова розправа над містом, яке відмовилося здаватися на поталу «російському миру». Працюємо над тим, щоб відкрити один зі шляхів для підвезення продуктів», - йдеться у повідомленні губернатора Донеччини.

Росія хоче організувати місту таку саму блокаду, як нацисти влаштували в Ленінграді. Це – показова розправа над містом, яке відмовилося здаватися на поталу «російському миру».
pavlokyrylenko_donoda

Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ вранці заявили, що російські окупанти продовжують наступ з метою блокування Києва, Маріуполя та інших великих міст України.

Раніше ми повідомляли, що окупанти більше 14 годин обстрілювали Маріуполь, внаслідок чого поранено десятки цивільних.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: