Окупанти більше 14 годин обстрілюють Маріуполь, поранено десятки цивільних

Читать на русском
Маріуполь постійно під обстрілами російських окупантів, поранено понад 40 людей. У місті зруйновано школу та гуртожиток для переселенців.
facebook.com/mariupolrada.gov.ua

Маріуполь Донецької області вже понад 14 годин перебуває під обстрілами російських окупантів. На даний момент відомо про 42 поранених цивільних.

Про це повідомили у міській раді.

«Понад 14 годин Маріуполь під обстрілами! Російські окупанти знищують цивільне населення та вбивають дітей. За цей час 42 поранені. Значних пошкоджень зазнали пологовий будинок та десятки житлових будинків. Зруйновано школу та гуртожиток для переселенців. Росіяни влаштували справжній кривавий терор. Маріуполь не забуде і не пробачить», – заявили у міськраді.

Внаслідок обстрілів значна частина Маріуполя залишається без води та світла. У міськраді повідомили, що комунальники та енергетики цілодобово працюють над відновленням комунікацій, але через обстріл процес йде повільно.

Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ вранці заявили, що російські окупанти продовжують наступ з метою блокування Києва, Маріуполя та інших великих міст України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: