Арестович розповів про ситуацію з Києвом та прокоментував пропозицію «переговорів у Білорусі»

Читать на русском
До боротьби з ворогом підключилися і місцеві жителі. Частину російських БМП спалили коктейлями Молотова у Бучі під Києвом.
Корреспондент.net

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів, яка наразі ситуація під Києвом та у самій столиці.

Про це він повідомив під час свого брифінгу.

«На західних околицях столиці була спроба просунутися у напрямку Бучі, Гостомеля та Ірпіні, але потрапили під потужний ракетний та артилерійський удар від ЗСУ. Противник дезорганізований і зараз лише невеличкі його сили вдаються до спроб провести розвідку у напрямку міста Ірпінь», — сказав представник ОПУ.

При цьому, Арестович запевнив, що ЗСУ контролюють ситуацію, знищуюють ворога. За його словами, підключилися до боротьби з ворогом і місцеві жителі. Частину російських БМП спалили «коктейлями Молотова» просто у Бучі.

Також він зазначив, що переговорники від Росії сьогодні до 14:00 за Києвом чекатимуть на підтвердження від України погодження на пропозицію зустрічі в білоруському Гомелі.

Водночас, як вважає Арестович, приїзд делегації РФ до Білорусі для переговорів говорить про те, що вони втрачають ініціативу і не можуть продовжувати активні бойові дії.

Раніше ми повідомляли, що російський снаряд потрапив до житлового дев'ятиповерхового будинку у місті Буча Київської області.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський через вторгнення Росії звернувся до народу Білорусі.

Також, Зеленський запросив іноземців долучитися до тероборони.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: