«Антипутінська коаліція». Франція допоможе Україні зі зброєю

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський 26 лютого провів телефонні переговори із главою французької держави Еммануелем Макроном. Франція пообіцяла допомогу.
GettyImages

Президент України Володимир Зеленський вранці 26 лютого провів телефонні переговори із главою французької держави Еммануелем Макроном на тему допомоги нашій країні.

Про це він повідомив у Twitter.

Напад Росії: яку допомогу вже отримала Україна та які санкції запровадив проти РФ світМЗС України оприлюднило перелік санкцій, які запровадили держави проти Росії після вторгнення в Україну.

За словами Зеленського, Франція поставить в Україну нове військове обладнання.

«Новий день дипломатичним фронтом розпочали з розмови з Еммануелем Макроном. До нас слідує зброя та обладнання від наших партнерів. Антивоєнна коаліція діє!» – написав президент.

Нагадаємо, вранці 26 лютого Зеленський записав відеозвернення та закликав не вірити фейкам про те, що він нібито готовий скласти зброю. Президент запевнив, що він та українці захищатимуть свою землю.

До цього Зеленський оголосив про створення антипутінської коаліції зі світовими лідерами – президентом Франції, Туреччини, головою Єврокомісії.

Еммануель Макрон пообіцяв Україні допомогу військовою технікою та виділити кредит у 300 мільйонів євро.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: