Велика Британія скликає екстрений саміт НАТО

Читать на русском
Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон через масштабне вторгнення Росії в Україну скликав термінову зустріч всіх лідерів НАТО.
Reuters

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон через масштабне вторгнення Росії в Україну скликав термінову зустріч всіх лідерів НАТО.

Про це він написав у Twitter.

«Я також поговорю з іншими лідерами країн G7. Також я закликаю до екстреного саміту лідерів усіх країн НАТО якнайшвидше», – йдеться в повідомленні.

Військова допомога для України: яке озброєння надали партнериЗброю Україні надіслали США, Велика Британія, Канада та інші країни. Докладніше – на інфографіці.

Прем'єр анонсував звернення щодо російської агресії до британців.

«Це катастрофа для нашого континенту», – заявив Джонсон.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 24 лютого, РФ повномасштабно вторглася у мирні міста України. ЗСУ чинять гідний опір та знищують техніку ворога. Водночас, вже з'являються повідомлення про перших загиблих і поранених.

У коментарі «Слово і діло» військовий експерт Олег Жданов повідомив, що виходячи з заяв президента України, на сьогоднішній день антиросійську коаліцію складають Сполучені Штати Америки, Велика Британія, Польща та Україна.

Додамо, Польща розгортає пункти прийому біженців через напад Росії на Україну. У країні буде відкрито вісім пунктів у Люблінському та Підкарпатському воєводствах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: