Польща на кордоні з Україною розгортає пункти прийому біженців

Читать на русском
Польща розгортає пункти прийому біженців через напад Росії на Україну.  У країні буде відкрито вісім пунктів у Люблінському та Підкарпатському воєводствах.
Українська правда

Польща розгортає пункти прийому біженців через напад Росії на Україну. У країні буде відкрито вісім пунктів у Люблінському та Підкарпатському воєводствах.

Про це повідомляє gazetaprawna.pl.

Зазначають, що пункти прийому біженців будуть розгорнуті в найближчі години. На першому етапі буде створено вісім таких точок у Люблінському та Підкарпатському воєводствах. На них біженці зможуть отримати їжу, медичну допомогу та інформацію про розміщення.

Польща розгортає пункти прийому біженців через напад Росії на Україну.  У країні буде відкрито вісім пунктів у Люблінському та Підкарпатському воєводствах.
Слово і Діло

Нагадаємо, сьогодні вночі РФ повномасштабно вторглася у мирні міста України. ЗСУ чинять гідний опір та знищують техніку ворога. Водночас, вже з'являються повідомлення про перших загиблих і поранених.

Воєнний стан в Україні: які обмеження діютьВ Україні запроваджено воєнний стан. На нашій інфографіці – які обмеження передбачені законом.

Додамо, на час воєнного стану медичні заклади надаватимуть допомогу всім, хто її потребує. Запасів медикаментів та розхідних матеріалів достатньо, є чіткі механізми їх оновлення.

Раніше повідомляли, що Міністерство внутрішніх справ Латвії підготувало план на випадок прибуття великої кількості біженців з України.

Румунія готова прийняти понад 500 тисяч біженців з України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: