Потяги продовжують ходити за графіком, але можливі позапланові зупинки – УЗ

Читать на русском
Вибухи в Українi. Усі потяги до та з Києва, а також поїзди західного напрямку курсують і продовжать відправлятися за графіком.
фото УНІАН

«Укрзалізниця» повідомляє, що всі потяги до та з Києва, а також потяги західного напрямку курсують і продовжать відправлятися за графіком.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби УЗ.

Зеленський звернувся до українців і оголосив про запровадження воєнного стануПрезидент Володимир Зеленський у новому зверненні заявив, що в Україні запроваджується воєнний стан.

«Потяги східного напрямку продовжують рух на безпечній швидкості, при цьому можливі уповільнення та зупинки з міркувань безпеки біля станцій, обладнаних укриттями», - йдеться у повідомленні.

В УЗ попросили стежити за офіційними повідомленнями у Telegram-каналі Укрзалізниці, на вокзалах та прибувати на посадку за 30 хвилин до графікового відправлення, зберігати спокій та продовжувати рух.

Нагадаємо, російські війська вранці 24 лютого почали атакувати українські кордони.

Повідомляється про численні вибухи в Харкові, Маріуполі, Миколаєві, Одесі, Херсоні та Києві. Це сталося після того, як президент РФ Володимир Путін оголосив початок військової операції на Донбасі.

У МВС повідомили, що удари ракет потрапили по аеродромах, військових складах у Києві, Харкові, Дніпрі.

Раніше влада Росії закрила повітряний простір вздовж кордону України. Відповідне попередження російська сторона видала NOTAM для авіації.

В Україні запровадили військовий стан.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: