Росія напала на Україну: Кличко звернувся до мешканців столиці

Читать на русском
Росія напала на Україну. Кличко звернувся до мешканців столиці - залишайтеся вдома. Документи, необхідний мінімум речей.  Щоб оперативно, за потреби, дістатися до укриття чи сховища.

Міський голова Віталій Кличко звернувся до мешканців столиці у зв'язку із ситуацією в країні.

«Україна атакована агресором. Гуркіт снарядів чутно і в Києві. Найстрашніший ворог зараз- паніка. Не втрачаємо витримки. Всі, хто не задіяний в роботі критичної інфраструктури та життєзабезпечення міста, залишайтеся вдома. Тримайте напоготові «тривожну валізку». Документи, необхідний мінімум речей. Щоб оперативно, за потреби, дістатися до укриття чи сховища. Міська влада в столиці. Ми продовжуємо забезпечувати функціонування міста», - написав мер.

Воєнний стан в Україні: як і за яких умов можуть запровадитиВоєнний стан в Україні можна запроваджувати у разі збройної агресії або загрози нападу. Хто це може зробити та які обмеження для населення можуть бути – у матеріалі.

Також у Київському метрополітені повідомили, що метро працює у звичайному режимі.

Нагадаємо, Путін офіційно оголосив про проведення спецоперації на Донбасі.

Сьогодні, 24 лютого, о 5 ранку розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні.

Повідомляється також про початок проведення десантної операції силами Чорноморського флоту в Азовському морі та Одесі. У Миколаєві - сильні пожежі. У Харкові знищено склад ракетно-артилерійського озброєння».

Президент Володимир Зеленський записав відеозвернення до українців. Глава держави заявив про запровадження воєнного стану в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: