Надзвичайний стан: у НБУ розповіли, що буде з роботою банків

Читать на русском
Як працюватимуть банки, банкомати та термінали у разі запровадження надзвичайного стану в Україні.
fbc.ua

У разі запровадження надзвичайного стану в Україні банківська система працюватиме у звичайному режимі. Запасів готівки вистачить.

Про це повідомила пресслужба Нацбанку у середу, 23 лютого.

В Україні мають намір запровадити надзвичайний стан: у яких областях і що це означатиме для населенняПо всій Україні, крім двох областей, мають намір запровадити надзвичайний стан. Що це означає – у матеріалі.

«При запровадженні надзвичайного стану банківська система працюватиме у звичайному режимі. Усі платіжні системи, доступом до коштів, робота банків загалом триває у звичайному режимі. НБУ має достатньо резервів для підкріплення банків готівкою», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Верховна рада у середу, 23 лютого, проведе позачергове засідання для того, щоб проголосувати за впровадження надзвичайного стану.

Сьогодні РНБО схвалила запровадження надзвичайного стану по всій Україні, крім Донецької та Луганської областей, оскільки там з 2014 року діє окремий правовий режим.

У Кабміні запевнили, що запровадження надзвичайного стану в Україні не стане перешкодою для бізнесу. Також воно не позначиться на повсякденному житті українців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: