В Одесі в Генконсульстві Росії палять документацію – ЗМІ

Читать на русском
Очевидці кажуть, що ніякого вогню не бачили - але в повітрі біля генконсульства стійкий запах гару, а в мережі опублікували відео, на якому видно, що на даху ГК щось палять
Ілюстративне фотоon.od.ua

Поки Україна відкликає тимчасового повіреного в Москві, в Одесі співробітники Генерального консульства Російської Федерації почали знищення секретних документів. Над будівлею помітили дим від спалюваних паперів.

Про це повідомляє Думська.

Путін майже годину висловлював своє бачення життя в Україні: фактчекінг зверненняВолодимир Путін у зверненні цілу годину розповідав про історію України та соціально-політичну ситуацію всередині нашої країни. Фактчекінг його промови – у матеріалі.

«Жителі Гагарінського плато помітили, що на території Генконсульства РФ почали спалювати документи» - сказано в повідомленні видання.

Кореспондент видання побував біля будівлі Генконсульства. Він зазначив, що на території установи не було ніяких джерел вогню, нічого не горіло, проте в повітрі відчувався стійкий запах гару.

«Військовослужбовці Нацгвардії, які охороняють диппредставництво кажуть, що не помічали за парканом нічого незвичайного. З території Генконсульства не виїжджали машини. Всередині будівлі консульства загашене світло. У дворі стоїть один легковий автомобіль. Ніяких пересувань у дворі зараз не відбувається» - пише видання.

В Одессе на территории генконсульства РФ жгут документыКонстантин Катышев

Нагадаємо, що МЗС Росії найближчим часом «з метою безпеки» почне евакуацію співробітників посольства з України. Це відбувається на тлі визнання Росією терористичних «Л/ДНР» на Донбасі та агресивних заяв президента Росії Путіна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: