На Донбасі вбито українського військовослужбовця

Читать на русском
За добу 22 лютого російські війська і бойовики 72 рази обстрілювали українські позиції та населені пункти під контролем України
Ілюстративне фотоReuters

В результаті обстрілу українських позицій на Донбасі вже не бойовиками, а російськими військовими підрозділами вбито українського військовослужбовця. Ще один військовий поранений, а п'ятеро отримали бойові травми.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

«В результаті обстрілів один військовослужбовець отримав поранення, ще п'ятеро – бойові травми. Воїни знаходяться в лікувальних закладах. Стан їх здоров'я задовільний. Ще один український захисник отримав поранення, несумісні з життям» - сказано в повідомленні.

Нова реальність – нові проблеми: до чого призведе «визнання» «ДНР» та «ЛНР»Визнання Російською Федерацією так званих «ДНР» та «ЛНР» не позбавляє Україну загрози війни.

За даними МОУ, за добу 22 лютого російські війська і бойовики 72 рази обстрілювали українські позиції та населені пункти під контролем України, 53 рази обстріли велися з важкої зброї.

Водночас радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що російські війська обстріляли українські позиції біля селища Новотроїцьке Волноваського району. При обстрілі загинув один військовий з в/ч а5036 (53-тя ОМБр ЗСУ), його прізвище Слівка.

Нагадаємо, 22 лютого в Щасті в Луганській області через обстріл бойовиків спалахнув трансформатор на ТЕС. Повідомляють про поширення вогню. Рятувальники ДСНС не могли почати гасіння пожежі через обстріли.

Співробітники СБУ перехопили та оприлюднили розмови бойовиків, які влаштували лютневе загострення на Донбасі. На записах вони обговорюють обстріли та провокації, які самі влаштовують проти України, в тому числі обстріл ТЕС в Щасті.

Через обстріли в Золотому-3 було пошкоджено електропостачання водонапірної станції в наслідок обстрілів, без водопостачання залишилися 3312 жителя.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: