Війна на Донбасі: загинули двоє бійців, 12 поранені

Читать на русском
За минулу добу російські найманці на Донбасі 84 рази відкривали вогонь по українських позиціях, 2 загиблих і 12 поранених бійців ЗСУ, також 6 військових отримали бойові травми.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу російські найманці на Донбасі 84 рази відкривали вогонь по українських позиціях, 2 загиблих і 12 поранених бійців ЗСУ, також 6 військових отримали бойові травми.

Як інформує штаб ООС, противник обстріляв Талаківку, Харчовик, Красногорівку, Водяне, Станицю Луганську, Щастя, Лебединське, Чермалик, Кам'янку, Новолуганське, Новоселівку Другу, Новоселівку, Новомихайлівку, Лопаскине, Гнутове, Врубівку, Павлопіль, Зайцеве, Піски, Миколаївку, Верхньоторецьке, Троїцьке, Луганське, Старогнатівку, Гранітне, Мар'їнку, Опитне, Широкине, Причепилівку, Нью-Йорк, Новотошківське, Світлодарськ, Майорськ, Шуми, Південне, Славне, Новогнатівку, Невельське, Новотроїцьке.

Визнання Путіним «Л/ДНР»: що відбувається на окупованих територіяхВторгнення РФ – у мережі опублікували відео військової техніки, включаючи танки, на околиці Донецька. ЗМІ пишуть, що у деяких районах міста чути стрілянину.

Крім того, зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату.

За поточну добу з боку окупантів зафіксували 3 порушення. Обстріляли Щастя і Маріуполь. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, за підсумками засідання Ради Безпеки Росії в понеділок, 21 лютого, президент РФ Володимир Путін прийняв рішення про визнання самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» на Донбасі.

Президент Росії Володимир Путін після визнання «ЛНР» та «ДНР» доручив ввести на окуповані території України російські війська нібито для «підтримки миру».

У мережі опублікували відео військової техніки, включно з танками, на околиці Донецька.

Місцеві жителі повідомляють, що у місті чути стрілянину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: