Мешканці Попасної залишились без водопостачання через обстріл бойовиків

Читать на русском
Через обстріл у Золотому-3 було пошкоджено електропостачання водонапірної станції внаслідок обстрілів, без водопостачання залишилося 3312 мешканців.
Getty Images

Через обстріл у Золотому-3 було пошкоджено електропостачання водонапірної станції внаслідок обстрілів, без водопостачання залишилося 3312 мешканців.

Про це повідомляє офіційний сайт МВС України.

Нова реальність – нові проблеми: до чого призведе «визнання» «ДНР» та «ЛНР»Визнання Російською Федерацією так званих «ДНР» та «ЛНР» не позбавляє Україну загрози війни.

У понеділок, 22 лютого, під час обстрілу було пошкоджено електропостачання водонапірної станції у місті Золоте-3 (колишній Стахановець). Місцеве енергозабезпечувальне підприємство через напруженість ситуації не має змоги оперативно розпочати ремонтні роботи.

У зв'язку з цим, подача води до центральної частини міста Попасна, Сєвєродонецького району тимчасово не здійснюватиметься. Без водопостачання залишилося 3 312 абонентів.

Без водопостачання залишилася місцева школа-гімназія, дитячий садок, поліклініка та інші об'єкти соціальної інфраструктури. Всі вони оснащені ємностями для води на 2-4 тонни, на території деяких з них знаходяться свердловини, що діють.

Раніше ми писали, що СБУ перехопила розмови бойовиків про обстріл Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: