Кулеба закликав ЄС уже зараз запровадити частину санкцій проти Росії

Читать на русском
Україна запропонувала ЄС вже зараз частково запровадити проти Росії обмежувальні заходи, аби стримати подальший розвиток її агресії.
Кореспондент

Україна запропонувала ЄС вже зараз частково запровадити проти Росії обмежувальні заходи, аби стримати подальший розвиток її агресії.

Про це у понеділок, 21 лютого, заявив голова МЗС України Дмитро Кулеба під час пресконференції за підсумками участі у Раді міністрів ЄС із закордонних справ, повідомляє Укрінформ.

«Я закликав Європейський Союз ухвалити зараз хоча б окремі санкції проти Російської Федерації, оскільки для цього є достатньо підстав. У зв’язку з цим ми обговорили, що має бути тригером для застосування повного пакету санкцій проти Росії», - сказав Кулеба.

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

«Я бачу з розмови, що відбулася, що, по-перше, є готовність застосовувати проти Росії повний пакет найважчих санкцій, і це буде зроблено. Друге – триває дискусія про те, в який момент це має статися – тобто, що саме має зробити Росія, щоб ці санкції було застосовано», - додав український урядовець.

Раніше ми писали, що США підготували перший пакет санкцій проти Росії.

Також нагадаємо, що у МЗС Британії пригрозили російським олігархам новими санкціями.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: