США підготували перший пакет санкцій проти Росії – Reuters

Читать на русском
Сполучені Штати Америки підготували перший пакет санкцій проти Росії, який включає заборону обробку транзакцій великих російських банків.
Reuters

Сполучені Штати Америки підготували перший пакет санкцій проти Росії, який включає заборону обробки транзакцій великих російських банків.

Як пише Reuters, санкції, передбачені на випадок російського вторгнення в Україну та будуть спрямовані на скорочення кореспондентських відносин банків США та РФ, які дозволяють здійснювати міжнародні платежі. Список банків, які можуть опинитися під санкціями, сформовано не до кінця.

Глава Єврокомісії назвала важіль впливу на РосіюГолова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн назвала найпотужніший важіль впливу на Росію. Про це вона розповіла у розмові з німецьким телеканалом ARD.

Крім того, США у разі вторгнення РФ в Україну запровадять санкції проти російських фізичних та юридичних осіб, які передбачають заморожування активів та заборону на будь-які транзакції.

Нагадаємо, голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн назвала найпотужніший важіль впливу на Росію. РФ позбудеться доступу до міжнародних фінансових ринків, а її жителі залишаться без передових товарів.

Також Канада підготувала новий пакет санкцій проти РФ на випадок вторгнення.

Як відмо, іноземні ЗМІ публікують прогнози щодо ймовірного нападу Російської Федерації на Україну.

«Слово і діло» вирішило подивитися, що ставало приводом для війни у ХХ-ХХІ століттях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: